Advies of bestellen via telefoon?Bel direct 088 435 66 88
€ 0,00 0 artikelen

Serviceset voor Recreatie

Welkomstpakket

Servicesets Recreatie

Natuurlijk wil je graag dat je gasten zich welkom voelen op hun vakantieadres. In alle opzichten een goede service bieden hoort daar zeker bij. Op veel vakantieparken ontvangt de gast een gratis servicepakket, gastenset of welkomstpakket met een aantal handige artikelen om de bungalow tijdens het verblijf schoon te houden. ServiceSets levert deze pakketjes in verschillende varianten.

ServiceSets welkomstpakketten zijn voorzien van een aantal basisbenodigdheden voor het schoonhouden van het verblijf. Een dweil, vaatdoek, afvalzak, huisvuilzak en benodigdheden voor de afwas horen hier zeker bij. Ook een toiletrol, schuursponsje, lucifers en waxinelichtje horen zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt u naast onze standaard pakketten er ook voor kiezen om de inhoud helemaal zelf te bepalen.

De verpakking van deze welkomstpakketten varieert van een plastic zak of tas, een papieren zak die milieuvriendelijker is, of zelfs van gerecycled plastic. Servicesets heeft enkele standaard verpakkingen met een fris en eigentijds uiterlijk. Uiteraard is het prima mogelijk om een eigen verpakking te laten maken. Ook bij kleine oplagen is het mogelijk om uw verpakking te personaliseren middels een sticker. U kunt hiervoor het artwork aanleveren of de vormgeving overlaten aan Servicesets.

Bekijk onze welkomstpakketten