Advies of bestellen via telefoon?Bel direct 088 435 66 88
€ 0,00 0 artikelen

Serviceset voor Automotive

Autoset

De Servicesets autoset is een verrassende andere manier om uw klanten aan uw bedrijf te binden. Deze set van Servicesets is er standaard in een zomer en winter uitvoering. De zomer autoset richt zich meer op het wassen van de auto, de winter variant op het onderhoud met bijvoorbeeld antivries ruitensproeiervulling.

De Servicesets autoset is op verschillende manieren te gebruiken. U kunt uw relaties deze fraai verzorgde autoreinigings totaalbox aanbieden voor een aantrekkelijke prijs, of u gebruikt deze set als give-away. Als give-away kunt u deze box bijvoorbeeld gebruiken bij de verkoop van een nieuwe of gebruikte auto, bij een grote beurt of bij speciale verkoopacties van uw bedrijf.

De Servicesets autoset is er in een standaard uitvoering, maar deze zijn ook prima te personaliseren. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid aan om de wikkel door ons te laten ontwerpen in een door u gewenste stijl, voorzien van uw eigen logo en reclame uiting. Bovendien is het ook mogelijk op de zeem en zeemspons het logo van uw automerk of bedrijf te drukken.

Bekijk onze autosets